Főmenü
KoMeTI szolgáltatások
2011. augusztus 05, péntek
Országh Ákos, 09:13
Képgaléria  Nyomtatás  E-mail 

Amit a Kortárssegítő Mentálhigiénés Tanácsadó Iroda (KoMeTI) adhat neked!

Egyéni tanácsadást: Egy főiskolásnak már nem csak a tanulás körül forog az élete, hiszen önállósodni kell, a családdal való helyzetét újragondolni, baráti közösségekben megfelelni, meghitt párkapcsolatot kialakítani és még sorolhatnám. Minden területen sikeresnek lenni nem lehetetlen küldetés. Ha úgy érzed szükséged lenne ehhez egy kis segítségre, vagy csak beszélgetnél valakivel az élet nagy dolgairól, akkor jelentkezz  most! A beszélgetések négyszemközt zajlanak és a Veled beszélgető szakembert köti a titoktartás.

Tanulási Praktikák Tréninget: Az előző vizsgaidőszak alig múlt el és mindjárt itt az újabb. Több tanulni való, több vizsga, több feszültség. Lehet ezt könnyebben is venni! Hogyan? Vegyél részt Tanulási Praktikák Tréningünkön és kiscsoportos formában kapod meg hozzá a kellő pluszt!

Önkéntes munkát! Szeretnéd, hogy diploma után előnnyel indulhass munkát keresni? Itt kaphatsz segítséget ahhoz, hogy a számodra megfelelő önkéntes munkákban próbálhasd ki magad. Rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz és hasznos kapcsolatokra tehetsz szert!

Álláskeresési Tréninget:Szeretnél kiscsoportban felkészülni az álláskeresésre? Érdekel, hogy milyen egy jó önéletrajz? Motivációs levél? Mire kell figyelni egy állásinterjún? Itt megtudhatod!

Színes programokat : A KoMeTI önkéntesei izgalmas programokkal készülnek nektek minden félévben! Ismerkedj, beszélgess, kapcsolódj ki!

 Keress minket facebookon (https://www.facebook.com/kometi?fref=ts)és mindig naprakész lehetsz!

Ha valamelyik szolgáltatás felkeltette érdeklődésed vagy kérdésed van ezekkel kapcsolatban, akkor írj egy e-mailt a bocsi.ivett@uni-eszterhazy.hu címre!