Főmenü
KoMeTI tagok
2011. augusztus 05, péntek
Országh Ákos, 09:14
Képgaléria  Nyomtatás  E-mail 

Németh Julianna vagyok 3. éves szociálpedagógia szakos hallgató, Számomra az irodában való önkénteskedés lehetőséget nyúlt kipróbálni magamat szakmai környezetben. Rálelhetek erősségeimre és fejleszthetem gyengeségeimet, miközben olyan közeg vesz körül, ahol jól érzem magam.

Horváth Enikő vagyok, első éves szociálpedagógia szakos hallgató. A KoMeTi-ben való önkénteskedés, számomra lehetőséget nyújt arra , hogy az elméletben tanultakat gyakorlatban is megtanuljam alkalmazni. Mindemellett sok új embert ismerhetek meg és egy remek kis csapat egyik tagjának mondhatom magam. 

Zsíros Reni vagyok, harmadéves szociálpedagógus hallgató. Ebben az évben csatlakoztam a KoMeTIhez. Nagyon tetszik a szellemisége, már középiskolában is kortárssegítősködtem. Jó olyan szakmai közegben lenni,, ahol hasonló gondolkodású hallgatókkal, szakemberekkel dolgozhatok együtt. Nagyon örülök, hogy részt vehetek az új programok szervezésében és lebonyolításában.

Földi Kitti vagyok, harmadéves szociálpedagógus hallgató. Előző félévben csatlakoztam a KoMeTI-hez izgatottan és nagy lelkesedéssel. Célom, hogy az itt folyó munkához tevékeny módon és minél színesebb ötletekkel tudjak hozzájárulni. Mindezt olyan közegben ahol a jó hangulat mellett a szakmaiság is nagy szerepet játszik a hallgatók megismerése során.

Rázsonyi Erzsébet vagyok, első éves szociálpedagógia szakos hallgató. Számomra a KoMeTI olyan lehetőséget nyújt, ahol kipróbálhatom magam szakmai szempontból, új emberekkel ismerkedhetek meg. Részt vehetek a főiskola hallgatói számára szervezet programok kitalálásában, kivitelezésében. Mindezt olyan baráti környezetben tehetem, ahol nagyon jól érzem magam. 

Papp Vandának hívnak, másodéves szociálpedagógia szakos hallgató és a KoMeTI önkéntese vagyok. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy szakmai tapasztalatot szerezzünk és egy barátságos közösségben bontogassuk ki szárnyainkat. A KoMeTI--ben való önkénteskedésem során rengeteg tapasztalattal gazdagodtam már eddig, is és remélem ezután is. Bízom benne, hogy a hallgatók számára valami egészen újat és hasznosat tudunk nyújtani, ami megkönnyítheti, esetleg színesítheti az EKF-en töltött éveiket.