Főmenü
Pszichológiai tanácsadók
2011. augusztus 05, péntek
Országh Ákos, 09:47
Képgaléria  Nyomtatás  E-mail 

Dr. Hatvani Andreának hívnak, a Pszichológia Tanszéken dolgozom. Az egyetem elvégzése után egy kórházi pszichiátrián dolgoztam, akkor szereztem klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusi képesítést. Azóta is (15 éve) foglalkozom különböző problémákkal küzdő emberekkel egyénileg és csoportosan is.

Sokat dolgoztam különböző relaxációs, meditációs technikákkal, amelyek elsajátítása az egészséges emberek számára is segítséget nyújthat a stressz csökkentésében és a szorongás oldásában.

Elérhetőség: hatvani@ektf.hu

Dr. Szilágyi István vagyok. Mentálhigiénéhez kapcsolódó speciális képesítéseim: relaxáció és hipnózis. Egyéb specializáció: Gordon instruktor és pszichológiai csoportvezetés.

Főbb szakmai tevékenységi területem:

- relaxáció (autogén trénig) alkalmazása egészséges és neurotikus klienseknél.

- pszichológiai rehabilitáció (21 évig dolgoztam a Markhot Ferenc kórház rehabilitációs osztályán)

Elérhetőség: szistvan@ektf.hu

 

Dr. Ludányi Ágnes pszichológus vagyok. A főiskolai munkám előtt gyermekvédelemben és nevelési tanácsadóban dolgoztam. Hipnoterapeuta végzettségemmel stressz csökkentés, szorongásoldás, és depresszió kezelésében tudok együttműködést ajánlani, valamint különböző életkori krízisekkel, mentálhigiénés problémákkal fordulhatnak hozzám.

Elérhetőség: lag@ektf.hu

 

Dr. Szebeni Rita pszichológus vagyok, az EKF pszichológia tanszékén dolgozom, korábban Budapesten egy családsegítő intézetben szereztem szakmai tapasztalatot. 2006-ben hipnoterapeuta végzettséget szereztem, így ezzel a metódussal is dolgozom, valamint különböző életkori krízisekkel, mentálhigiénés problémákkal fordulhatnak hozzám.

Elérhetőség: rszebeni@ektf.hu

 

Dr. Antal Márta felnőtt és gyermekpszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos vagyok. 1991-től dolgozom, kezdetben felnőttekkel, majd 1996-tól gyermekekkel is. Szakképesítéseim mellett játék és bábterápiában, gyermekdrámában, magatartásterápiában, szülőcsoportok vezetésében van gyakorlatom. Felnőtt és kevéssé felnőtt pácienseim közé várom a szorongásos (pánik, kényszer, pszichoszomatikus tünetek)  stresszel bíró  és hangulatzavaros tünetekkel küzdő hallgatókat és oktatókat. Egyéni terápiát, pár és családterápiás konzultációt, gyermekpszichiátriai képekkel kapcsolatos tanácsadást is szívesen végzek.  

Elérhetőség: antalmarta@chello.hu